Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 4 decembrie 2023.

Cerul se va înnora temporar, în special în regiunile sud-estice, cu precipitații sub formă de ploaie, iar pe alocuri, în nord-vest, centru și la munte, vor apărea ninsoare slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în primele ore în Oltenia, pe litoral, precum și pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 și 0 grade Celsius, iar pe arii mici se va forma ceață.

Prognoza meteo la noapte

Vremea va fi rece pentru această perioadă în mare parte din țară. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații slabe, cu ninsori în zonele muntoase și doar izolat, mixte, în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în partea a doua a intervalului, în extremitatea de sud-vest și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi între -3 și 6 grade Celsius, iar cele minime vor varia între -8 și 2 grade Celsius, fiind mai scăzute în zonele depresionare. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

În București, vremea va fi rece pentru această perioadă, cu o temperatură maximă de 3…4 grade Celsius și o temperatură minimă de -5…-2 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo luni, 4 decembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Luni, pe zi, vremea va continua să fie rece pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații slabe, inclusiv ninsori în zonele montane și doar în izolat, mixte, în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, iar în partea a doua a intervalului, în extremitatea de sud-vest și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi între -3 și 6 grade Celsius, iar cele minime între -8 și 2 grade Celsius, fiind mai scăzute în depresiuni. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

În București, vremea va fi rece pentru această perioadă, similară zilelor precedente. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade Celsius, iar cea minimă de -5…-2 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat.