Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 30 octombrie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Potrivit prognozei meteo, în zilele următoare cerul va fi predominant senin, cu înnorări trecătoare în regiunile nordice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Temperaturile minime vor varia între 4 și 15 grade Celsius, cu valori mai scăzute spre -1 grad în depresiuni. În anumite zone, se va forma ceață izolat.

Prognoza meteo pentru București

În București, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa între 9 și 11 grade Celsius, cu valori mai scăzute în zona preorășenească, în jurul a 7 grade Celsius, conform informațiilor furnizate de ANM.

Prognoza meteo luni, 30 octombrie 2023. Cum va fi vremea în România

Luni, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi predominant senin în regiunile sudice și estice, iar variabil în restul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări izolate în vest, est și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade Celsius, iar temperaturile minime între 4 și 17 grade Celsius, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, în jurul valorii de -2 grade Celsius. Pe timpul nopții, se va forma ceață în anumite zone, în special în sud-estul țării.

Prognoza meteo pentru București indică o vreme deosebit de caldă, cu un cer predominant senin și vânt slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25-26 de grade Celsius, iar temperatura minimă între 9 și 11 grade Celsius.