Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 23 ianuarie 2023.  

Potrivit estimărilor Administrației Naționale de Meteorologie, începând de luni, 23 ianuarie 2023, temperaturile din România vor începe să scadă în regiunile extracarpatice. În Capitală, de exemplu, se va ajunge la temperaturi maxime de 5 6 °, în timp ce pe litoral vor fi înregistrate temperaturi de 6 7 °.  Iată cum arată prognoza meteo pentru ziua de luni, 23 ianuarie 2023.

După o lună destul de călduroasă, cu temperaturi mult mai mari față de normalul perioadei, vremea începe să se răcească. Acest lucru este cauzat de un ciclon polar care a ajuns la noi în țară.  

Prognoza meteo luni, 23 ianuarie 2023

Weekendul ce tocmai a trecut, a adus temperaturi destul de ridicate, însă zile ploioase. Cu toate acestea, începând de luni, vremea se va schimba radical la noi în țară. În vest, Nord-Vest și Centrul României. Temperaturile vor fi mai ridicate. Mai clar valorile termice maxime se vor încadra între 12 și 13 °C. În partea de vest a țării se va ajunge și la 14 °C.  

Prognoza meteo luni, 23 ianuarie 2023. Vremea se va răci semnificativ în România
Sursa: Antena 1

În sud-vestul României se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, iar pe parcursul nopții ar putea apărea atât lapoviță, cât și ninsoare. În rest, doar izolat se vor semnala precipitații mixte. De asemenea, în anumite părți ale țării va apărea și poleiul. 

Prognoza meteo în București 

În Capitală vremea se va răci semnificativ. Dacă în unele zile s-a ajuns și la temperaturi de 20 de grade, astăzi temperatura maximă va fi de 6 grade. În ceea ce privește temperatura minimă din noaptea de luni spre marți, aceasta va fi de 1-2 grade. Cerul va fi noros, iar trecător va ploua slab.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.