Reclamă
Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 9 noiembrie 2023, în care se prevede o vreme plăcută în întreaga țară. Cu toate acestea, se așteaptă ca temperaturile să rămână răcoroase, iar în zonele de munte și de deal există șanse de precipitații.

În București, se așteaptă o vreme plăcută, cu un cer parțial înnorat și temperaturi maxime de 15 grade Celsius și minime de 2 grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 2 din 11.

La Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 15 grade Celsius.

În Brașov, se așteaptă un cer înnorat, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperaturile vor oscila între 22 grade Celsius și 9 grade Celsius.

Reclamă

Prognoza meteo joi, 9 noiembrie 2023

La Focșani, cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Prognoza meteo joi, 9 noiembrie 2023. Cum va fi vremea în țară

În Oradea, cerul va fi predominant senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 25 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

La Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

La Craiova, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

În Cluj-Napoca, se așteaptă o vreme rece, cu un cer mai mult senin și șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla variabil, iar temperaturile vor fi cuprinse între 12 grade Celsius și -1 grad Celsius.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro