Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 3 noiembrie 2022.

Pentru ziua de astăzi meteorologii aduc vești bune. Vremea se menține în continuare călduroasă. Temperaturile din termometre arată valori mari pentru această perioadă a anului. Maximele zilei vor ajunge la 27…28 de grade. Astăzi, cerul este unul senin, cu unele înnorări în zona montană. Există posibilitatea ca precipitațiile slabe să își facă și ele apariția.

Prognoza meteo, 3 noiembrie 2022

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 3 noiembrie 2022. Potrivit ANM, astăzi cerul o să fie unul variabil, mai mult senin pe parcursul zilei în sud și cu unele înnorări și izolat ploi slabe spre seară și noapte în Moldova și posibil în estul Munteniei și în Dobrogea.

De asemenea, astăzi în regiunile intracarpatice nebulozitatea va fi în general persistentă și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță. Mai mult, în prima parte a zilei și noaptea se vor semnala condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua pe arii restrânse în sud-vest și nord-est.

În ceea ce privește valorile termice, temperaturile maxime ale zile vor ajunge la 12…14 grade în nordul Transilvaniei și Crișana. În Oltenia și Muntenia maximele zile ajung până la 27…28 de grade. Temperaturile minime ale zile se vor situa între 4 și 12 grade.

Prognoza meteo, joi, 3 noiembrie 2022. Cum va fi vremea astăzi în toată România
Pexels

Prognoza meteo în Capitală

Și în Capitală astăzi vreme se menține una frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă a zilei. Astăzi, pe tot parcursul zilei cerul o să fie unul senin, iar spre seară și noapte va ajunge unul variabil. De asemenea, dimineața și lăsarea serii aduc condiții de ceață.

Astăzi, vântul va sufla slab și moderat. În ceea ce privește valorile termice, temperatura maximă a zilei va ajunge la 25…27 de grade, în timp ce temperatura minimă va coborâ la 10…12 grade.

În zona de munte vremea se menține și aici una caldă pentru această perioadă a anului. Astăzi, cerul o să fie unul variabil, cu unele înnorări noaptea în Carpații Orientali unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat astăzi, cu unele intensificări pe creste.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.