Temperaturile din România încep, ușor, ușor, să se apropie de cele normale pentru perioada în care ne aflăm. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 26 ianuarie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea se va răci treptat în cea mai mare parte a țării, iar în unele zone sunt așteptate ninsorile. 

Pe parcursul zilei de joi, Cerul se va menține înnorat în toată țara și vor exista precipitații slabe. În bărăgan și Dobrogea se vor semnala condiții de polei și lapoviță, în timp ce ninsorile își vor face apariția în Oltenia, Moldova și restul Munteniei. 

Prognoza meteo joi, 26 ianuarie 2023

Vântul va sufla slab și moderat în sud și centrul țării, intensificându-se, rafalele depășind 50-60 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între zero și 8 °C, în timp ce valorile termice minime se vor situa între -5 și 4 °C. 

Prognoza meteo joi, 26 ianuarie 2023. Vremea se răcește din ce în ce mai mult în toată țara
Sursa photo: Impact.ro

La munte în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură se va depune un nou strat de zăpadă pe alocuri mai consistent. În Vestul, Centrul și Nordul României își vor face apariția ploile, ninsorile și lapovița. 

Prognoza meteo în București 

În București, în ziua de joi va fi mult mai închisă față de ultimele zile și vor exista ploi de scurtă durată în prima parte a intervalului. Precipitațiile vor fi sub formă de fulguială și burniță, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între zero și 1 °C, în timp ce temperaturile minime vor atinge -1 – 0 °C. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.