Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 23 noiembrie 2023.

Potrivit acesteia, vântul se va intensifica treptat în țară, mai ales în zonele montane. De asemenea, valorile termice înregistrate vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.

Valorile termice înregistrate în această zi vor fi cuprinse între 3 și 10 grade Celsius pentru temperaturile maxime și între -7 și 7 grade Celsius pentru temperaturile minime.

Cele mai scăzute valori termice vor fi înregistrate în depresiuni. De asemenea, se vor semnala precipitații pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte și în regiunile nordice.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi răcoroasă, dar soarele va încerca să apară pe cerul bucureștean în această zi de noiembrie. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe timpul nopții, norii vor părăsi cerul, lăsându-l senin.

Prognoza meteo vineri, 17 noiembrie 2023. Temperaturile scad semnificativ

Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi acoperit de nori, iar vântul va sufla în rafale cu o viteză de până la 30 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 11,5 grade Celsius, iar spre seară nu se așteaptă averse.

Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi înnorat, cu nori joși. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 26 km/h. Nu se așteaptă precipitații pe parcursul zilei. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla variabil, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial spre predominant noros, dar nu se așteaptă condiții de ploaie.

Vremea în Oradea

Pe cerul din Oradea se vor observa câteva raze de soare, dar vremea se va menține răcoroasă. Indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 3 km/h, iar cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul nopții.

Vremea în Iași

În orașul Iași, cerul va fi plin de nori, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 24 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Pe parcursul nopții, cerul se va înnora accentuat, dar nu se așteaptă averse.

Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei în Craiova, iar vremea va fi răcoroasă. Nu se așteaptă ploaie, iar indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 20 km/h. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Noaptea, cerul se va însenina, astfel că nu se vor înregistra precipitații în această zi.

Vremea în Cluj-Napoca

Deși locuitorii orașului Cluj-Napoca s-au obișnuit cu precipitațiile și temperaturile scăzute, în această zi vor avea parte de câteva raze de soare care să le ofere bucuria de a admira peisajele de toamnă. Vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius.