Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 2 noiembrie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Potrivit prognozei, vremea în țară se va schimba și se vor produce precipitații, în special în zonele de munte, sud, nord-sud, centrul și sud-estul țării. Cu toate acestea, nu se preconizează acumulări semnificative de precipitații, astfel încât nu sunt așteptate inundații sau probleme majore asociate cu cele mai mari cantități de precipitații.

Vânt puternic și temperaturi în general mai reci

În plus față de precipitații, ANM avertizează că vântul va sufla de asemenea cu putere în unele regiuni din țară, cu viteze de aproximativ 40 km/h. Pe parcursul zilei se va simți un frig accentuat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi între 2 și 13 grade Celsius.

București: Vreme răcoroasă și posibile ploi

Dacă te afli în capitala României, află că este posibil să plouă. Vântul va sufla cu 15 de km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, în timp ce cea minimă va fi de 9 grade Celsius.

Constanța: Cer înnorat și ploi cu intensitate redusă

În Constanța, cerul va fi înnorat, iar este posibil să plouă trecător. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 16 grade.

Prognoza meteo joi, 2 noiembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Brașov: Parțial înnorat și soare după-amiaza

La Brașov, cerul va fi parțial înnorat în prima parte a zilei, iar după-amiaza va ieși soarele. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Focșani: Vreme răcoroasă

Cerul va fi parțial înnorat, cu un indice UV de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius. În timpul serii este posibil să se înregistreze precipitații.

Oradea: Înnorat și rece

Cerul va fi în mare parte înnorat, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. De asemenea, vântul va sufla cu 25 km/h în această regiune.

Iași: Cer înnorat și vreme răcoroasă

La Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, în timp ce temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius și temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius.

Craiova: Cer înnorat și posibilă ploaie

Cerul va fi înnorat, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 10-15 km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8 grade Celsius.

Cluj-Napoca: Temperaturi scăzute și cer acoperit

Vremea va fi rece, iar cerul va fi mai mult înnorat. Vântul va sufla cu 10-15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.