Ninsorile vor continua și în cursul de joi, 2 februarie 2023. Iată care este prognoza meteo pentru această zi. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 2 februarie 2023. Potrivit specialiștilor meteo, vor mai fi regiuni din țară, unde va ninge și se va depune strat de zăpadă consistent. Cu toate acestea, vor mai fi și zone în care vremea va fi frumoasă și chiar își va face apariția soarele pe cer. 

Joi februarie 2023, cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice, iar în restul țării va mai prezenta înnorări temporare. Specialiștii meteo anunță că va continua să ningă în Maramureș, Transilvania, dar și în zonele de munte. În Carpații Orientali și Occidentali se vor strânge cantități de apă însemnate din punct de vedere cantitativ. De asemenea, tot în aceste zone va ninge și se va depune un strat nou de zăpadă. 

Prognoza meteo joi, 2 februarie 2023

De asemenea, meteorologii mai spun că în restul României vremea va fi schimbătoare și sunt șanse să apară precipitații mixte. Temperaturile înregistrate în cursul zilei de joi se vor situa ușor peste cele normale pentru prima parte a lunii februarie. Mai clar, maximele vor fi cuprinse între 2 și 10 °, în timp ce temperaturile minime se vor situa între -8 și 1 °. 

Specialiștii meteo au emis de asemenea și o avertizare meteo cod galben de ninsori însemnate, cantitativ și viscol. Avertismentul este valabil în zona Carpaților Occidentali și în nordul Orientalilor. Codul galben va expira vineri la ora 10:00.  

Prognoza meteo joi, 2 februarie 2023. Cum va fi vremea în România
Social media

Cum va fi vremea în București 

În capitală, ziua de joi va fi una frumoasă cu nori, dar și cu soare. În timpul zilei sunt slabe șanse să ningă sau să plouă, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va ajunge la 7 °. În noaptea de joi spre vineri, cerul va fi parțial noros, iar temperatura minimă va fi de -4 °C. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.