Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 august 2023. Iată cum va fi vremea în România.

În ziua de joi, 17 august, vremea va fi caldă în întreaga țară, dar există șanse de ploaie în anumite zone, mai ales după-amiaza.

ANM ne spune că joi, vremea va fi în general frumoasă, cu posibilitatea de ploaie în nord și centrul țării. Vântul va sufla puternic în zonele muntoase și de deal. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 35 de grade Celsius, în timp ce cele minime se vor încadra între 14 și 23 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru București

În București, vremea va fi închisă și va ploua. Vântul va sufla cu o viteză de 30 de km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți la expunerea la soare. Temperatura maximă va ajunge la 32 de grade Celsius, în timp ce cea minimă va fi de 20 de grade Celsius.

meteo, vremea

Prognoza meteo pentru Constanța

În Constanța, cerul va fi însorit, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 25 de km/h. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 23 de grade Celsius. Dacă planifici o zi la plajă, apa mării va avea o temperatură de 25 de grade Celsius.