Joi, 16 noiembrie 2023, vremea va fi instabilă în diferite regiuni ale țării. În partea de vest, centrul și nordul țării, precum și în zona nord-sud, sunt șanse mari să plouă.

La altitudini mai mari, se poate înregistra lapoviță, iar vântul va sufla cu putere. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 16 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 6 grade Celsius.

Prognoza meteo în București

În Capitală, vremea va fi plăcută, iar cerul va fi senin. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 16.

Temperatura maximă va atinge 16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11.

Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va ajunge la 6 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi înnorat, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Pe parcursul zilei, se vor înregistra precipitații, mai ales în prima parte a zilei.

Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va scădea până la -2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

La Focșani, cerul va fi în mare parte senin, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu variabilitate, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat în Oradea, iar vremea va fi răcoroasă. Indicele UV va fi de 1 din 11.

Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius. Spre seară, există posibilitatea de a se înregistra ploi.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15-30 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11.

Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va ajunge la 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi senin în Craiova, iar vremea va fi răcoroasă. Șansele de ploaie sunt reduse, iar indicele UV va fi de 1 din 11.

Vântul va sufla cu o viteză de 25-30 km/h. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 16 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h.

Indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.