Vremea va fi în continuare mohorâtă în mai toată țara, anunță meteorologii. Iată cum va fi vremea joi, 12 ianuarie 2023. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 12 ianuarie 2023. Chiar dacă vremea continuă să fie mohorâtă, temperaturile înregistrate sunt în continuare cu mult peste cele normale pentru data din calendar. Iată care sunt previziunile meteorologice. 

Joi, 12 ianuarie 2023 temperaturile vor rămâne în continuare mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. Cu toate acestea, vremea va fi mohorâtă, va ploua, iar cerul va fi mai mult noros pe timpul zilei. 

Prognoza meteo joi, 12 ianuarie 2023

În Transilvania și în Moldova vor exista precipitații mixte pe timpul zilei și vor fi zone în care se va depune polei. În celelalte regiuni din țară va ploua pe arii restrânse. La munte va ninge mai ales în Carpații Orientali și local în Carpații Meridionali. 

Prognoza meteo joi, 12 ianuarie 2023. Vremea va fi mohorâtă în întreaga țară

Vântul va sufla slab și moderat în întreaga țară, însă la altitudinile mari se va intensifica. Temperaturile maxime se vor situa între zero și 11 °C, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între -3 și 3 °C. Cele mai ridicate valori ale temperaturii se vor înregistra în zona Constanței, pe litoral și în deltă. 

Prognoza meteo București 

Temperaturile vor continua să fie ridicate și în capitală. Ziua cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat pe tot parcursul zilei. Șansele de ploaie vor fi destul de mari. Temperatura maximă se va situa între 5 și 6 °C. În noaptea de joi spre vineri, temperatura minimă va fi cuprinsă între 2 și 3 °C. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.