Prognoza meteo 4 decembrie 2022: Veste bună din partea meteorologilor pentru persoanele care nu îndrăgesc frigul. Iată cum va fi vremea astăzi. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru data de duminică, 4 decembrie 2022. 

Conform specialiștilor meteo, astăzi va fi mult mai cald decât în mod normal în această perioadă din an. Valorile termice se vor menține peste cele normale pentru luna decembrie, în regiunile intracarpatice și în jurul acestora. În sud, est și parțial centrul țării va fi persistentă nebulozitatea. În restul României, cerul va fi temporar noros. În sud și sud-estul țării, în general noaptea, vor fi precipitații local. La munte vor predomina ninsorile. 

Prognoza meteo, duminică, 4 decembrie 2022

Vântul va sufla slab și moderat în toate țara, excepție făcând sudul Banatului și zona Carpaților Meridionali. În aceste zone, vântul va sufla în general cu 55-65 km/h.  

Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. În interiorul arcului carpatic și pe suprafețe mai mici în toate zonele din țară se va semnala și ceața. De asemenea, în zonele unde va fi mai frig, vor fi condiții de polei. 

Prognoza meteo, duminică, 4 decembrie 2022. Zonele în care va ninge astăzi
Sursa: Social media

Prognoza meteo în București 

În Capitală vremea va fi închisă, iar pe parcursul zilei vor fi condiții de burniță. Noaptea va ploua slab. Temperatura maximă va fi de 5 grade, iar cea minimă va fi cuprinsă între 2 și 3 grade. 

Prognoza meteo la munte 

La munte, cerul va fi înnorat. Local, în masivele sudice și vestice vor fi semnalate precipitații mixte. La altitudini mici se vor semnala ploi, lapoviță și ninsoare, iar la altitudini mari va ninge cu putere. Vântul va sufla slab și moderat, însă se va intensifica în Munții Banatului și Carpații Meridionali.  Izolat vor fi și condiții de polei. Pe văi și depresiuni va fi ceață. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.