Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 29 ianuarie 2023. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 29 ianuarie 2023. Iarna și-a intrat complet în drepturi, anunță meteorologii. 

În acest sfârșit de săptămână, temperaturile vor varia. Minimele se vor încadra între -7 și 0 grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în partea de sud a țării. Maximele zilei vor fi cuprinse între 0 și 4 grade. 

Prognoza meteo duminică, 29 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în România

După episodul de vreme severă, urmează câteva zile în care temperaturile vor scădea foarte mult. Chiar dacă ziua nu se vor înregistra valori termice negative, acestea nu vor fi cu mult peste 0 grade. Noaptea lucrurile se vor schimba. Temperaturile vor fi negative în toată țara, cu valori de până la –7 sau –9 grade, în partea de nord a României. 

Prognoza meteo duminică, 29 ianuarie 2023

În Capitală va fi destul de frig. În timpul zilei, temperatura maximă va fi de 1 grad. În noaptea de duminică spre luni, temperatura minimă va fi de –3 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat. În continuare sunt șanse să ningă, mai ales noaptea și dimineața. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.