Ziua de astăzi va aduce temperaturi normale pentru această perioadă din an, potrivit meteorologilor.  

Administrația Națională de Meteorologie ( ANM) a emis prognoza meteo pentru data de 27 noiembrie 2022. Se pare că ziua de duminică va aduce temperaturi normale pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade.  

Potrivit meteorologilor, temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade. Cerul va fi variabil, iar în regiunile vestice va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, în special în zona montană, mixte în cea submontană, iar în restul țării va ploua.  

În ceea ce privește vântul, acesta va sufla slab și moderat, însă în zona costieră va bate cu putere. Atât dimineața, cât și seara, în zonele joase de relief, se va instala ceață.  

Prognoza meteo, duminică, 27 noiembrie 2022: Cum va fi vremea în România

Prognoza meteo București  

În Capitală, vremea va fi normală pentru această perioadă în care ne aflăm. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade. Cerul va fi în continuare înnorat, iar spre sfârșitul zilei, va ploua slab. De asemenea, vântul va sufla moderat, iar dimineața se va instala ceață.  

Și pe litoral vremea va fi mohorâtă. Cerul va fi înnorat, însă nu sunt șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă în Constanța va fi de 6 grade, iar cea minimă de 2 grade.  

Meteorologii au anunțat că un val de aer polar va cuprinde toată România. Acest lucru înseamnă că temperaturile vor începe să scadă. În mare parte din România va ploua, iar la munte va ninge ușor și se va depune un nou strat de zăpadă.  

Momentan nu se știe cu exactitate cum va fi vremea de Crăciun. Totuși, potrivit meteorologilor, în săptămâna 28 noiembrie-5 decembrie, temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal în această perioadă. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a României, dar mai ales în regiunile vestice, centrale și la munte. Dacă vremea se va menține așa, de Crăciun vom avea cu siguranță zăpadă.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.