Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 26 martie 2023. Cum va fi vremea în București și în celelalte zone ale țării. 

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține caldă, însă vor exista și zone unde temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. 

Prognoza meteo duminică, 26 martie 2023 

Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, cu înnorări temporare în special în jumătatea de est a țării, unde pot fi așteptate ploi izolate de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Pe finalul nopții, ploile se vor extinde treptat și în regiunile vestice și sud-vestice. În restul țării, se pot aștepta doar averse slabe pe spații mici, mai ales după-amiaza. 

Prognoza meteo duminică, 26 martie 2023. Cum va fi vremea în ultima zi de weekend

La altitudini de peste 2.000 de metri, la munte, pot apărea precipitații mixte, iar vântul va fi slab și moderat în mare parte a zilei, dar se va intensifica în a doua parte a zilei. 

Cum va fi vremea în București 

În ceea ce privește Bucureștiul, temperaturile vor scădea ușor, iar la amiază nu se vor depăși 18-19 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat, existând condiții de ceață.