Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 22 ianuarie 2023. Iată cum va fi vremea în mini vacanța pe care o primesc românii cu ocazia Unirii Principatelor Române. 

Urmează o minivacanță de patru zile pentru angajații de la stat. Din păcate, deși au parte de mai multe zile libere, aceștia nu vor putea petrece în aer liber, fiindcă vremea le va da bătăi de cap. Meteorologii anunță că un ciclon de aer polar ajunge în România, iar vremea se va strica. Iată prognoza meteo pentru ziua de duminică, 22 ianuarie 2023.

Deși ciclonul de aer polar va lovi țara noastră, iar temperaturile vor scădea în continuare, vremea va fi mult prea caldă decât ar fi normal pentru luna în care ne aflăm. Așadar, duminică, 22 ianuarie 2023, temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 15 °C. În ceea ce privește temperaturile minime din noaptea de duminică spre luni, acestea se vor situa între -1 și 8 °. 

Prognoza meteo duminică, 22 ianuarie 2023

În timpul zilei, cerul va fi temporar Noros, iar în sudul și centrul țării se vor semnala precipitații locale. Specialiștii meteo anunță că va ploua în toată țara, iar în zona montană se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte. În cea de-a doua parte a zilei va bate vântul în sud vest. În același timp, noaptea și dimineața, va apărea ceața. 

Prognoza meteo duminică, 22 ianuarie 2023. Va ploua în întreaga țară

Cum va fi vremea în Capitală

În Capitală, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât normalul datei din calendar. Cerul va fi predominant înnorat și va ploua temporar, mai ales pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade Celsius. În ceea ce privește temperatura minimă înregistrată în noaptea de duminică spre luni, aceasta va fi de 4-5 °C.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.