Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a reactualizat starea vremii din weekend, pentru duminică, 21 noiembrie 2021. Avem cer senin și soare aproape pe tot teritoriul țării. Doar în nord-vestul României cerul va fi plin de nori și vor exista șanse de ploaie, însă nu în cantități semnificative.

În restul zonelor, dimineața și noaptea vor fi temperaturi puțin mai scăzute decât pe timpul zilei, iar pe suprafețe mici va fi resimțită ceața. Vântul nu își face apariția astăzi, decât în zonele montane la altitudine, unde și temperatura este mai mică.

„Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 şi 13 grade Celsius, iar cele minime între -4 şi 9 grade Celsius, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.”, transmit meteorologii de la ANM.

Cum va fi vremea în București?

Ziua de duminică va fi pentru locuitorii Capitalei una la fel de însorită ca cea de ieri. Dimineața va fi puțin înnorat, însă pe timpul zilei, cerul se va lumina de căldura soarelui. Temperatura maximă va fi mai scăzută decât ieri, atingând o maximă de 12 grade, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Dacă sâmbătă nu ați ieșit din casă pentru o plimbare bine meritată, astăzi nu aveți niciun motiv pentru a nu o face. Cu atât mai mult că este și zi de sărbătoare cu cruce roșie.

Prognoza meteo, duminică, 21 noiembrie 2021. Ce temperaturi se vor înregistra astăzi
Pixabay

Vreme plăcută și la mare și la munte

Atât la Constanța, cât și la Brașov, cerul va fi senin, iar temperaturile destul de ridicate. De asemenea, nu vom avea parte de ploaie în niciunul dintre cele două orașe.

Cu toate că la Constanța dimineața cerul va fi puțin înnorat, până seara vor dispărea toți norii la munte. La Brașov temperatura nu va scădea sub 0 grade, iar maxima va fi una de 7 grade Celsius. Deci ne vom bucura cu toții de un weekend minunat și de un sfârșit de săptămână mai mult primăvăratic!