Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 martie 2023.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 19 martie 2023. Potrivit meteorologilor, se așteaptă o creștere ușoară a temperaturilor în majoritatea regiunilor țării. În general, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 17 grade Celsius, în timp ce cele minime vor varia între -2 și 8 grade Celsius. 

Vremea va fi în general frumoasă iar temperaturile vor fi în creștere în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în estul și sud-estul țării, unde se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.  

Prognoza meteo duminică, 19 martie 2023

În depresiunile din estul Transilvaniei, temperaturile minime vor fi mai scăzute, ajungând până la -5 grade Celsius. Dimineața și noaptea, se va produce brumă pe spații restrânse, iar în zonele joase de relief se vor semnala condiții de ceață. Presiunea atmosferică va scădea ușor. 

Prognoza meteo duminică, 19 martie 2023. Temperaturile cresc în întreaga țară

Cum va fi vremea în București

În ceea ce privește prognoza meteo pentru București, se așteaptă o creștere ușoară a temperaturilor. Cerul va fi acoperit de nori în primele ore ale dimineții, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 13-14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 0-3 grade Celsius. Presiunea atmosferică va scădea ușor. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.