Specialiștii meteorologi au emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 15 ianuarie 2023. Iată cum va fi vremea în România.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 15 ianuarie 2023. În unele zone ale țării, vremea se va îmbunătăți în ultima zi de weekend. Iată cum arată prognoza dată de meteorologi:  

Pe parcursul zilei de duminică, cerul va fi mai mult înnorat. Dimineața și noaptea local, în regiunile extracarpatice, se va semnala ceață pe alocuri asociată cu burniță, ceea ce înseamnă că va scădea vizibilitatea.  

Prognoza meteo duminică, 15 ianuarie 2023

În restul țării, cerul va fi variabil în prima parte a zilei, însă se va înnora treptat seara și noaptea. În regiunile vestice și nord-vestice izolat va ploua slab, iar în zona montană înaltă aferentă vor fi posibile ninsori. Pe alocuri dar cu o probabilitate mai mare dimineața va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, dar și în vest, centru și est.  

Prognoza meteo duminică, 15 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în ultima zi de weekend
Sursa: Antena 1

Cu toate acestea, temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal pentru perioada din calendar. Așadar, duminică, maximele vor fi cuprinse între 1 și 10 °C, în timp ce minimele se vor situa între -5 și 5 °C.  

Prognoza meteo în București  

În ceea ce privește vremea în capitală aici. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei, însă noaptea va deveni variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Și în acest oraș, temperaturile vor fi destul de ridicate pentru perioada în care ne aflăm. Temperatura maximă se va situa între 6 și 8 °C, în timp ce temperatura minimă din noaptea de duminică spre luni va fi cuprinsă între -2 și 0 °.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.