Reclamă
Reclamă

După o perioadă destul de grea și rece pentru români, cu ploi, vânt puternic și temperaturi neobișnuit de scăzute, ANM a anuțat pentru zilele ce vor urma o încălzire semnificativă. Deși românii nu trebuie să se aștepte la o schimbare drastică, vremea se va îmbunătății treptat în perioada ce urmează.

Începând de miercuri, 9 octombrie, vremea va fi mai caldă, iar maximele vor ajunge chiar și la temperaturi de 25 de grade Celsius.

Urmează o perioadă în care vom scăpa de ploi, iar vântul va sufla slab spre moderat în majoritatea zonelor țării. Vremea va fi plăcută, cu temperaturi cuprinse între 15 și 20 de grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Cel mai rece se pare că va fi în zona de sud a țării, unde temperaturile nu vor depăși 14 grade. Centrul țării va fi și el încă sub influența vremii reci, în special zona Transilvaniei unde este așteptată brumă.

Reclamă

Singurul semnal de alarmă emis de meteorologi este ceața, care va apărea dimineața și în timpul nopții, pe măsură ce temperaturile cresc și scad. Șoferii sunt sfătuiți,în special, să circule cu atenție.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro