ANM a emis prognoza meteo pentru sfârșitul acesta de săptămâna, iar veștile sunt foarte bune pentru români. Conform meteorologilor, vremea se va menține caldă pe tot parcursul weekendului, iar termometrele vor indica temperaturi ridicate, la fel ca zilele precedente.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade Celsius, iar zona unde va fi cel mai cald va fi sud-estul României. În restul țării, vremea se va menține caldă, cu cer senin și vânt slab.

Sâmbătă, 9 noiembrie, temperatura maximă va fi de 22 de grade, în timp ce minimele înregistrate vor fi de 10 grade. În timpul nopții, în special în vestul și nordul țării vor apărea nori și ploi de scurtă durată.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Duminică, 10 noiembrie, vântul va sufla mai puternic decât în ziua precedentă, iar temperaturile vor fi cuprinse între 21 și 9 grade Celsius. Sunt așteptate de asemenea să apară izolat precipitații sub formă de ploaie în zona de nord-vest a României.

Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunță temperaturi la fel de ridicate ca până acum. Se pare că primele două săptămâni din luna noiembrie aduc vreme frumoasă, plină de soare.