Prognoza meteo pentru data de 6 decembrie 2021 anunță vreme mohorâtă și temperaturi destul de scăzute. Ziua de Moș Nicolae aduce precipitații în majoritatea regiunilor, iar termometrele arată valori ce pot ajunge și până la -1 grad.

Anul acesta de Moș Nicolae, românii au parte de o zi mohorâtă, temperaturi scăzute și precipitații. Temperaturile maxime anunțate de meteorologi vor fi de la 1…2 grade în nordul Moldovei, până la 15…16 în sudul Dobrogei. Totodată, minimele se vor încadra între -1 și 8 grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în partea de sud-est a țării temperaturile vor fi mai mari decât în ziua precedentă, cerul va fi înnorat și vor exista șanse de ploi și burniță, în special noaptea. În celelalte regiuni ale țării vremea va fi predominant închisă și se vor semnala precipitații

Pe parcursul nopții precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în Oltenia, mixte în Banat, Crișana și Transilvania și predominant sub formă de ninsoare în Maramureș și nordul Moldovei. Pentru zona de munte meteorologii anunță ploi și ninsori.

Prognoza meteo, 6 decembrie 2021! Cum va fi vremea de Moș Nicolae
Pexels

Prognoza meteo, 6 decembrie 2021

Tot astăzi se arată și câțiva fulgi de zăpadă, în partea Moldovei. De asemenea, izolat, în special în centrul și nord-estul țării vor fi depuneri de polei, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă și în Dobrogea. Pe alocuri, în special în sud și est se va semnala ceață.

În ceea ce privește Capitala, ziua de astăzi este una mohorâtă. De dimineață și până seara soarele nu se va arăta și va sta ascuns în spatele norilor. Deși vremea este înnorată, iar în prima partea a zilei ceața va predomina, nu există șanse de apariție a ploilor. Temperaturile maxime din timpul zilei vor ajunge la 8°C, iar cele minime la 2°C.