Reclamă
Reclamă

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru zilele ce vor urma, iar din câte se pare aceasta nu aduce vești prea bune pentru români. În perioada următoare temperaturile vor fi mai scăzute, iar vremea se va răci semnificativ.

Acest fapt se datoarează unui val de aer rece care străbate momentan zona Europei Centrale și de Est.

Temperaturile nu vor scădea brusc însă, iar acestă răcire va fi resimțită mai mult spre finalul săptămânii, când sunt așteptate să apară și ploi în aproape toate zonele României. Ceața va fi și ea prezentă în orele dimineții, însă spre prânz se va risipi și va permite soarelui să încălzească țara.

Vremea primelor zile din săptămâna va fi plăcută, specifice unei toamne blânde cu cer senin și vânt slab, iar spre finalul săptămânii și în weekend acestă situație se va schimba și vor apărea înnorări și precipitații.

Reclamă

Temperaturile vor fi cuprinse între 26 și 16 grade Celsius, iar cel mai rece va fi în zonele montane și depresiuni, unde sunt așteptate chiar lapoviță și ninsori, în special în zonele înalte.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro