Administrația Națională de Meteologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de astăzi. Meteorologii anunță că vremea se va încălzi ușor, mai ales în sudul țării. Temperaturile din timpul zilei vor depăși valorile termice înregistrate de obicei în această perioadă din an.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2022. ANM anunță că vremea va fi astăzi închisă cu un cer în general înnorat în nordul, vestul și centrul țăii. De asemenea, în Crișana, Transilvania și Maramureș, dar și în zonele montane înalte va ninge, iar în Moldova și Banat meteorologii anunță precipitații mixte, scrie a1.ro.

În restul țării, mai spun meteologii, cerul va fi variabil iar șansa de precipitații este redusă. Izolat vor fi condiții de ceață și de polei. În zona montană înaltă, vântul va bate cu putere, în special pe creste, unde va viscoli zăpada. La rafală, vântul ar putea atinge viteze de până la 70-80 km/h.

Valorile termice maxime de astăzi se vor încadra între -3 și 8 grade, în timp ce minimele se încadrează între -8 și 0 grade.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2022. Cum va fi vremea în principalele orașe

Acestea sunt temperaturile maxime de astăzi, șansele de precipitații, procentul de umiditate și viteza vântului, pe 27 ianuarie 2022, în principalele orașe ale țării:

Timișoara: 3 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 84%, Vânt: 10 km/h

Oradea: 1 grade Celsius, Precipitații: 30%, Umiditate: 91%, Vânt: 24 km/h

Baia Mare: -1 grade Celsius, Precipitații: 90%, Umiditate: 93%, Vânt: 6 km/h

Cluj Napoca: 0 grade Celsius, Precipitații: 20%, Umiditate: 88%, Vânt: 6 km/h

Prognoza meteo 27 ianuarie 2022. Cum va fi vremea astăzi în toată România
Pixabay

Prognoza meteo 27 ianuarie 2022. Cum va fi vremea în București

La fel ca și în restul țării, astăzi la București valorile termice vor crește ușor și vor fi peste mediile multianuale specifice pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Temperatura maximă înregistrată astăzi în București este de 6-7 grade, în timp ce minima va atinge chiar și -5 grade.