Reclamă
Reclamă

Vremea din ultima vreme le-a dat bătăi de cap românilor, în special după temperaturile scăzute din săptămâna aceasta. Trecerea de la vară la toamnă a fost una bruscă, iar vântul și ploile au pus stăpânire pe aproape tot teritoriul României.

Deși temperaturile au fost mult prea mici pentru această perioadă din an, fiind specifice abia pentru mijlocul toamenei, meteorologii aduc vești bune românilor.

Conform ANM, începând de astăzi, vremea urmează să se încălzească și să aducă temperaturi specifice perioadei calendaristice în care ne aflăm.

Ploi ușoare și de scurtă durată sunt așteptate în regiuni precum Oltenia, Muntenia și Banat în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab, având intensificări în zonele montane și pe creste.

Reclamă

Predominantă va fi astăzi vremea caldă, cu temperaturi cuprinse între 14 și 22 grade. Cele mai ridicate temperaturi vor fi în sudul Moldovei, iar spre mijlocul zilei sunt așteptate precipitații în Centrul si Nord-Estul țării.

Pe timpul nopții temperaturile rămân scăzute, asemănătoare cu cele din zilele precedente. Acestea vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

Sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în zonele montane înalte, unde și vântul va sufla mai puternic decât în celelalte regiuni.

O îmbunătățire a vremii este așteptată în zilele ce vor urma, iar temperaturile sunt așteptate să crească și să revină în parametrii normali pentru luna septembrie.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro