Reclamă
Reclamă

Toamna aduce zile calde acestui final de săptămână pentru români. Vremea din ultima perioadă a adus doar bucurie, iar zilele de 18 și 19 octombrie nu vor face excepție. Soarele va străluci la fel de puternic ca și până acum, iar zilele de weekend se anunță să aducă temperaturi de până la 20 de grade Celsius.

Vremea se păstrează caldă în toate zonele României, cu cer senin și vând predominant slab. Dimineața și seara sunt așteptate ceață și brumă în sudul și estul țării, însă nici un strop de ploaie.

Deși suntem în mijlocul toamnei, termometrele vor arăta și temperaturi de 25 de grade Celsius, în special în centrul țării.

Cel mai rece va fi în zonele montane, unde vântul este așteptat să sufle mai puternic decât în celelalte regiuni.

Reclamă

Pentru perioada următoare, vremea se pare că va fi la fel de bună ca până acum. Spre finalul săptămânii viitoare sunt așteptate câteva modificări, însă acestea nu vor ieși din specificul perioadei în care ne aflăm.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro