Reclamă
Reclamă

Meteorologii aduc vești foarte bune pentru începutul săptămânii acesteia. România se va bucura în continuare de o vreme foarte caldă, cu temperaturi ridicate pentru perioada în care ne aflăm. În unele zone va fi atât de clald, încât românii vor avea senzația că vara încă nu a părăsit teritoriul țării noastre.

În sudul și estul  țării va fi deosebit de cald, cu temperaturi cuprinse între 23 și 24 de grade Celsius. Nu sunt așteptați nori, iar vântul va sufla slab. Noaptea va fi puțin mai rece, termometrele indicând temperaturi minime de până la 7 grade.

În nord, cerul va fi predominant înnorat, însă nu este un motiv de îngrijorare. Temperaturile vor fi ridicate, fiind cuprinse între 20 și 23 de grade Celsius. Este posibil să apară ploi ușoare spre seara, în special în zonele apropiate Depresiunii Transilvaniei.

Centrul țării se va confrunta cu cele mai reci temperaturi, iar vremea va varia în funcție de momentul zilei. În timpul zilei sunt așteptate și 23 de grade, însă spre seara cerul se va înnora și sunt așteptate ploi și temperaturi mai scăzute.

Reclamă

În zona de vest a țării vor fi cele mai ridicate temperaturi din toată România, cu maxime între 27 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi predominant senin, fără înnorări. Seara există o posibilitate foarte mare să apară ploi, însă de scurtă durată.

 

 

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro