Pentru luna noiembrie, temperaturile au fost destul de ridicate și au adus vreme frumoasă, plină de soare. Toamna aceasta ne-a luat de-a dreptul prin suprindere, mai ales fiindcă a fost mult mai cald decât normalul acestei perioade.

Pentru săptămâna 11-17 noiembrie, meteorologii anunță vreme la fel de plăcută la fel ca și până acum. Cu toate acestea, sunt așteptate răciri spre finalul săptămânii și ploi pe arii restranse. Vântul va sufla slab, iar cerul va prezenta înnorări.

Temperaturile vor fi în general cuprinse între 15 și 18 grade Celsius. După data de 13 noiembrie se va înregistra o răcire ușoară, însă aceste vești nu ar trebui să fie îngrijorătoare pentru români. De asemenea, pe măsură ce temperaturile vor scădea, vor crește și șansele de apariție a ploilor.

Cel mai cald va fi în zona de nord-estul și estul  țării, unde termometrele vor indica chiar și 20 de grade. Aici există șanse mici să apară ploi, însă nu sunt excluse în totalitate.

La munte vremea va fi la fel de caldă, cu temperaturi cuprinse între 5 și 13 grade în timpul zilei și 1 și 7 grade în timpul nopții. Vântul va sufla mai puternic, iar cerul va fi predominant înnorat.