Reclamă
Reclamă

Veștile bune legate de vreme continuă și pentru ziua de joi, 10 octombrie. Temperaturile vor fi în continuare calde, fiind așteptate să crescă semnificativ în perioada ce urmează.

Pentru ziua de joi, maximele vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade.

Zona care se va bucura cel mai mult de căldură va fi sudul țării, unde cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab.

În estul țării temperaturile vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade Celsius, iar noaptea acestea vor scădea până la 9 grade.

Reclamă

În centrul țării temperaturile vor fi la fel de ridicate ca și în sud, românii bucurându-se de soare și zile calde de toamnă.

Cu toate acestea, nordul și vestul țării nu se vor bucura de aceleași temperaturi. Maximele vor fi de 18 de grade, iar în aceste zone sunt așteptate ploi, în special spre seară. Temperaturile minime vor ajunge izolat și la 4 grade, în timpul nopții. Vântul va sufla mai puternic decât în restul țării, iar cerul va fi senin, cu posibile înnorări.

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro