Ești un veritabil rege al creativității și ingeniozității. Ești de fiecare dată gata să scoți din joben viziuni nemaiîntâlnite până acum sau care pot să aducă noi întorsături radicale. De asemenea, ești primul semn zodiacal din Horoscop, tocmai de aceea este foarte important pentru tine să fii pe primul loc în toate domeniile vieții tale sau să concurezi pentru a obține un titlu care să te onoreze și care să-i facă pe ceilalți să te respecte.

Ai tendința să „împrăștii” peste tot pe unde mergi  idei care mai de care mai ingenioase, de-a dreptul mărețe și, ca o consecință, de-a lungul vieții poți suferi din cauza migrenelor cronice sau durerilor de cap din cauza stresului. Ești o zodie foarte pasională, care face totul din suflet, tocmai din acest motiv poți simți că nu mai ai energie, chiar dacă abia ți-ai început ziua. Meditația, tratamentele spa, relaxarea profundă, cititul, plimbările sunt modalități ideale pentru tine cu ajutorul cărora poți elimina tot stresul.

Profil astrologic – Berbec

Răbdarea nu este deloc punctul tău forte, așa că este necesar să înveți să fii mai lent în anumite situații și mai tolerant cu situațiile banale, de zi cu zi. În caz în care nu poți să faci asta, riști să pierzi lucruri prețioase de-a lungul vieții. Ești o fire independentă și îți place să fii în centrul atenției.

Profilul astrologic al zodiei Berbec
Profilul astrologic al zodiei Berbec

Îți place și te simți bine atunci când ești înconjurat de mulți prieteni. Ești o fire sociabilă și ai nevoie de cercul tău de oameni cu care să împărtășești viața.

Ca personalitate, oscilezi între extreme, fie ești numai „masculin”, fie numai în energie „feminină”. Trebuie să înveți să obții echilibrul în funcție de personalitatea și genul tău. Ai tendința să nu îți dorești neapărat stabilitate în plan personal. Îți plac flirtul și pasiunea. Deții, atunci când vrei, o ambiție de fier și, atunci când îți propui ceva, devii de neoprit.