Al treilea război mondial, mai aproape decât am putea crede?

Ar putea fi un al treilea Război Mondial? Mulți oameni vor spune că acest lucru ar putea fi posibil din cauza peisajului politic. Sunt mulți profeți care au spus că vom trăi un nou război. Acest eveniment ar putea face ca toate statele lumii să intre în conflict.

Printre cele mai frecvente argumente pentru un posibil al Treilea Război Mondial se numără și faptul că ordinea mondială actuală, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, este în declin. Mai mult decât atât, tensiunile între puterile nucleare cresc. Prin urmare, șansele unui al treilea Război Mondial par mai reale ca niciodată . Mai presus de toate, ținând cont de diferențele constante de opinii dintre Statele Unite și China.

Al treilea Război Mondial ar putea dura 27 de ani

Sursa: Social media

Alte aspecte care aduc în minte un al Treilea Război Mondial este că profețiile lui Nostradamus și ale altor văzători au prezis mandatul lui Donald Trump, conflictele din Israel și recunoașterea Ierusalimului drept capitală, precum și alte probleme care vor avea ca rezultat dispariția unei treimi din umanitate.

Nostradamus a fost unul dintre profeții care au prezis evenimente mari din lume. Ceea ce ne prezice acum este cu adevărat terifiant. Conform viziunilor sale, se apropie sfârșitul lumii. Nostradamus anunță un alt război mondial , dispariția Israelului, precum și dezastre naturale.

Adepții lui Nostradamus atrag atenția că vor exista un mare progres științific, un război devastator și dezastre naturale fără precedent care sunt asociate cu cel de-al treilea război mondial. Un astfel de conflict ar avea loc între două superputeri și ar putea dura 27 de ani.

Cu toate acestea, nu toate previziunile lui Nostradamus pentru vremurile prezente sunt negative , deoarece el a susținut că speranța de viață va crește (ar putea ajunge până la 200 de ani) și că va fi descoperit un remediu pentru boli majore (cum ar fi cancerul sau SIDA).

„Vor fi dezastre naturale și multe națiuni din întreaga lume se vor schimba.” spunea Nostradamus în acele profeții legate de al treilea război mondial. Conform previziunilor sale, va exista o problemă cu economia mondială.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.