Un cutremur puternic a zguduit, joi dimineață, România. Seismul s-a simțit și în București. De la cutremurul din 1977 nu a mai avut loc un astfel de dezastru natural, însă părintele Arsenie Boca, supranumit Sfântul Ardealului, ar fi vorbit despre un astfel de fenomen care ar putea să distrugă țara noastră. 

Două măicuțe care l-au întâlnit personal pe Arsenie Boca au vorbit despre profețiile uluitoare ale preotului despre un mare cutremur. 

”Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din București vor ajunge ca si cutiile de chibrituri”, este una dintre profeții, potrivit spuselor măicuțelor. 

O măicuță mai povestește că un cumnat de-al ei, Ovidiu, a fost închis de comuniști fiind acuzat de trecerea frauduloasă a graniței. Ea povestește că a fost cu sora ei la părintele Arsenie Boca pentru a-i spune aceste lucruri.  

Mulți români vor pleca din țară, dar nu se vor mai putea întoarce

Conform spuselor sale, părintele le-a replicat că lui Ovidiu ar trebui să îi pară bine că nu a fost împușcat. Ulterior, el a mai spus că mulți oameni vor pleca din țară, însă puțini se vor întoarce. 

„Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a spus Arsenie Boca.

Profețiile lui Arsenie Boca: Cutremur puternic în România! Blocurile din București vor fi ca și cutiile de chibrituri Colaj Substantial

Măicuțele dezvăluie că Arsenie Boca nu era de acord ca românii să plece din țară. De asemenea, înainte de revoluția din 1989, părintele Arsenie Boca a spus că miroase a praf de pușcă. Nu a durat mult, iar în România a început o adevărată tragedie. 

„Blocurile din București vor ajunge ca și cutiile de chibrituri”

De asemenea, el a spus că la noi în țară se va produse un cutremur puternic, iar blocurile din Capitală vor ajunge ca și cutiile de chibrituri. 

Părintele Arsenie Boca a făcut multe previziuni care, mai devreme sau mai târziu, s-au adeverit. El le-a transmis oamenilor că vor cădea din cauza fricii, iar frica este de la diavol. Cei cărora nu le va fi frică, le vor fi salvate sufletele.  

„ Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. Dumnezeu este tovarășul de drum al fiecăruia de la naștere până la moarte, vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă vă vor cerne vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri vor lua totul”, a mai spus părintele.