Lumea animației este în doliu după ce producătorul J.

Michael Mendel a murit la vârsta de 54 de ani. Decesul a fost anunțat cu regret de către un reprezentant Adult Swim, canalul de televiziune care difuza cel mai nou proiect al acestuia, animația “Rick and Morty

Mendel este cunoscut în întreaga lume pentru munca sa la serialele “The Simpsons” și “Rick and Morty”. Era foarte apreciat în domeniul animației, iar colegii săi de la Adult Swim au declarat că sunt devastați de vestea decesului său și că munca lor nu va mai fi niciodată la fel.

”El a îndrumat și a ajutat o generație de artiști, scriitori și creatori, iar absența lui va fi simțită de toată comunitatea noastră. Sincerele noastre condoleanțe pentru familia, prietenii și colegii săi.”

Michael a ajutat la crearea a peste 207 episoade din seria “The Simpsons”, câștigând numeroase premii în anii 1995, 1997 și 1998. Anul trecut, el a câștigat cel de-al patrulea premiu Emmy pentru munca sa la cele 22 de episoade din serialul “Rick and Morty”. Cariera lui de peste 25 de ani în domeniul animației nu va fi uitată prea curând.

Cauza morții sale nu a fost încă facută publică de familia sa, doar colegii lui au postat zilele aceastea mesaje de condoleanță în memoria sa.