Prodanca a preluat recent pentru o echipa cu tradiție din România. ”Sexy impresara” se poate acum mândri u o nouă achiziție în palmares, având în vedere tranzacția. Cărțile au fost deja aruncate, iar în curând structura va prinde contur la Sibiu. Cel puțîn asta susține Prodanca, devenită acum patroana de club din Liga 1.

Prodanca, ”cuceriri” mărețe

Prodanca a cumpărat 50% din acțiunile Hermanstadt, această plătind un milion de euro pentru nouă proprietatte.Potrivit informațiilor publice, în acte proprietara va fi Rebecca fiica cea mare a sexy impresarei. Această însă se va ocupă în continuare de transferuri. Este de menționat faptul că această este coproprietară a Hermanstadt alături de Claudiu Rotar. Nici nu s-a gândit rău, având în vedere că echipa este pe locul 3 din 8 în play-out.

*Vreau să lupt pentru primele şase locuri în Liga 1. Întru să fac performanţă, vreau să se întâmple asta.   Am o prietenie aparte cu Claudiu (n.r. – Claudiu Rotar, patron Hermannstadt). Am stat de vorbă pe termen lung şi am decis să intrăm în proiectul acesta şi să facem ceva frumos.  ” a declarat această.

Prodanca este de părere că și orașul este unul care oferă contextul dezvoltării.

*Oraşul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Față mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajută. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc.” a mai adăugat această.

Planuri mari și pași uriași

Prodanca are deja planuri mărețe cu soarta clubului a cărui coproprietar a devenit. Este pregătită să facă schimbări majore pentru binele echipei. Această este convinsă că echipa va fi exact că una din străinătate. Mai mult, impresara promite că sportivilor nu le va lipsi nimic.

”Hermannstadt nu va duce lipsă de nimic. Va fi o echipă la fel ca cele din străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri. Nu trebuie să se teamă pentru postul său (n.r. – antrenor Vasile Miriuţă). Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta. Cunosc jucătorii, pe mulţi îi impresariez, iar la vară vom renegocia contractele. Deocamdată, nu mi-l permit pe Laurenţiu Reghecampf (n.r. – pentru postul de antrenor).” a mai declarat Prodanca.

Prodanca a preluat clubul de fotbal se la Sibiu