Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase românce. Aceasta a cucerit lumea cu trăsăturile sale și aproape că nu este bărbat celebru care să fi rezistat farmecelor ei. Mădălina este în cea mai bună formă a sa și pare că a găsit metoda ideală pentru a păcăli vârsta din buletin. 

Mădălina Ghenea poate spune că a luat cea mai înțeleaptă decizie atunci când a ales să plece peste hotare. Frumoasa româncă este stabilită de ani buni în Italia, iar succesul ei internațional nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ghenea a jucat în unele dintre cele mai cunoscute producții cinematografice, iar imaginea ei este asociată cu cele mai mari branduri internaționale.

Cei care o umăresc de ceva timp pe Mădălina, sigur au observat că aceasta pare că nu mai îmbătrânește deloc și arată din ce în ce mai bine. În lumea vedetelor, este foarte bine cunoscut faptul că toate apelează la fel de fel de proceduri pentru a fenta vârsta din buletin, iar Ghenea a găsit-o pe cea care funcționează cel mai bine pentru ea.

Tinerețe fără bătrânețe pentru Mădălina Ghenea

Zilele acestea, Mădălina s-a lăsat pe mâna specialistului și a apelat la terapia vampir, cunoscută și în rândul starurilor de la Hollywood. Chiar și Jennifer Aniston a apelat la ea, iar rezultatul nu mai are nevoie de nicio interpretare.

Procedura la care apelează Mădălina Ghenea pentru a fi mereu tânără. Nu este vorba despre injectarea de botox sau acid hialuronic!

Mădălina Ghenea nu s-a ferit și a decis să le arate urmăritorilor ei cum se efectuează această procedură, dar și ce efecte are pe termen lung. Nu este pentru prima dată când apelează la ea, așa că are toată încrederea că a luat decizia cea bună.

Mădălina Ghenea a apelat la un medic din New York pentru a i se face această procedură și a spus că este recomandată atât tinerilor, cât și persoanelor mai în vârstă.