Problemele se țin lanț de Simona Halep! Iată ce altă problemă uriașă are sportiva. 

Simona Halep a trecut printr-o mulțime de probleme în anul 2022, iar se pare că acestea continuă și în noul an. După ce a divorțat și a fost suspendată temporar din tenis, sportiva a mai primit o veste proastă. 

Sportiva a pierdut terenul pe care îl avea în stațiunea Bușteni. Aceste terenuri aparțineau cetățenilor de onoare ai Bușteniului, iar acestea au fost retrase pentru a se construi pe ele blocuri pentru tineri. Este important de precizat că aceste terenuri au fost acordate gratuit pentru cei care sunt cetățeni de onoare. Printre acestea se numără tenismena Simona Halep, dar și artistul Lupu Rednic. 

Încă o lovitură pentru Simona Halep

Mircea Corbu, primarul orașului Bușteni, a anunțat deja că a fost semnat contractul de finanțare pentru construirea a trei blocuri eficiente energetic. Fondurile sunt asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

Primarul a precizat că persoanele care au primit terenuri gratis, fiindcă sunt cetățeni de onoare, cum ar fi Simona Halep, aveau la dispoziție un an de când au primit terenul să construiască o locuință. Fiindcă aceștia nu au făcut acest lucru și nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010, au pierdut dreptul la respectivele terenuri. 

Problemele se țin lanț de Simona Halep! Încă o lovitură pentru sportiva din Constanța: A pierdut...

Probleme serioase pentru sportiva din Constanța

Simona Halep a avut anul trecut o perioadă plină de tensiune. În luna septembrie a divorțat de fostul său soț, afaceristul Toni Iuruc, la doar un an de la cununia civilă. Conform apropiaților acesteia, divorțul a avut loc din cauză că Simona Muncea din greu, dorind să ajungă în top 10 WTA, și nu mai avea timp de familie. 

Ghinionul a făcut că la câteva luni de la divorț, în octombrie, sportiva a fost depistată în organism cu o cantitate mică e Roxadustat. Substanța este interzisă de Agenția Mondială Antidoping, motiv pentru care sportiva a fost suspendată temporar din tenis. 

Acum, sportiva duce un lung proces cu tribunalul londonez Sport Resolutions pentru a demonstra că este nevinovată și că nu s-a dopat intenționat. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.