Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost internat de urgență la spital

Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario Iorgulescu a fost fost internat în spital. Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal i s-a făcut rău, iar din acest motiv a avut nevoie de supraveghere medicală. Se pare că la baza acestor probleme de sănătate ar fi stresul care apasă pe umerii fostului fotbalist.

Gino Iorgulescu a ajuns la spital

Problemele se țin lanț se pare de familia Iorgulescu. Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că s-a simțit extrem de rău. Din acest motiv, a fost necesară transportarea lui la spital. Momentan acesta se află sub supraveghere medicală.

După mai multe investigații, medicii au concluzionat că de vină în acest caz ar fi stresul. De altfel, Gino Iorgulescu ar avea și alte probleme vechi de sănătate care contribuie la acutizarea celor de acum.

Președintele LPF a suferit în trecut o operație la inimă în urma căreia s-a ales cu un stent. Decizia medicilor este ca în viitor această procedură medicală să de repete. Astfel, tatăl lui Mario Iorgulescu va fi operat pentru a i se monta încă un stent.

Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament.Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am. „, a explicat acesta.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu este convins dacă a suferit sau nu un infarct, cert este că starea lui generală nu a fost una bună.

Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent.

Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”, a explicat președintele LPF.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.