Tzancă Uraganu a fost oprit pe carosabil după ce a circulat neregulamentar. Artistul a fost surprins de oamenii legii și va rămâne sub observația lor. În plus, acesta nu a prezentat actele doveditoare conducerii autovehiculului și s-a confruntat cu decizia autorităților. 

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai ascultați maneliști de la noi. După a ajuns în trending cu majoritatea melodiilor lui, Tzancă Uraganu a ajuns să aibă milioane de fani. Este unul dintre cei mai ascultați cântăreți de la noi și a devenit cunoscut datorită pieselor sale.

Tzanca Uraganul, lângă una dintre mașinile sale de lux
Instagram

În presă este cunoscut pentru astfel de incidente, iar ANAF-ul îi bate la ușă de mult timp. Deși se etalează în mașini și haine scumpe, manelistul refuză să-și plătească amenzile și a acumulat sume uriașe de datorii la statul român. Recent a fost prins în trafic de oamenii legii, care l-au pedepsit pentru că nu a circulat regulamentar. Acesta a depășit viteza legală și nu a avut asupra lui actele necesare. Artistul a contestat atât în fața polițiștilor, cât și la tribunal că nu este adevărat.

I-au fost aplicate sancțiuni usturătoare!

A fost surprins cu o viteză de 116 km/h în localitate. Oamenii legii l-au oprit pentru a-i aplica sancțiunea, iar acesta ar fi încercat să negocieze fapta. Mai apoi a încercat să anuleze amenda în instanță.  Diferența de 4km/h i-a făcut pe polițiști să nu îi retragă manelistului permisul de conducere. În schimb, cunoscutul cântăreț va suporta o amendă în valoare de 1.300 de lei pentru nerespectarea vitezei legale și 6 puncte de penalizare.

În plus, manelistul nu a avut în posesia sa permisul de conducere și celelalte acte necesare. Pentru că nu a prezentat documentele, artistul va suporta plata altor 870 de lei. În total, Tzancă Uraganul va plăti la stat aproximativ 2.100 de lei.

Din ce motiv a contestat amenda la tribunal?

Deși nu pare că i-ar dăuna, Tzancă Uraganul a mers în instanță și și-a contestat amenda în valoare de 2.100 de lei. Cererea lui a fost depusă imediat de la incident după ce a cerut să-i fie aplicat un simplu avertisment. Manelistul a contestat că oamenii legii au vreo dovadă, ulterior aceștia au prezentat filmarea conform căreia artistul circula neregulamentar.