Soția manelistului Adi Minune a avut mari probleme de sănătate! Cati Simionescu a suferit un accident vascular cerebral, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical. Femeia a ajuns pe mâinile medicilor din Turcia, în urmă cu mai bine de două luni. 

1. Cati Simionescu a suferit un accident vascular cerebral

Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, a necesitat o intervenție de urgență în Turcia, după ce a suferit un atac vascular în somn. Aceasta s-a trezit cu ochiul stâng închis, gura amorțită, iar starea de amorțeală s-a extins către mână și picior.

„Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam să respir bine, ochiul stâng închis, buza amorțită, apoi totul s-a dus spre mâna și piciorul stâng. Cu o zi înainte, mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva. Mai vorbesc unele persoane că am cancer și așa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, mărturisea Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, potrivit spynews.ro.

Deși lucrurile au fost extrem de grave, partenera de viață a solistului încearcă să fie tot cu zâmbetul pe buze. Femeia a mărturisit că se simte bine în prezent, însă nu ar fi trecut cu bine peste toate greutățile, dacă nu avea sprijinul familiei sale.

2. Cum se simte acum soția lui Adi Minune

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Acces Direct, Cati Simionescu a oferit detalii noi despre starea ei de sănătate, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

”Îmi imaginam să am o familie atât de frumoasă și chiar îmi doream din toată inima mea. Pentru că atunci când îți dorești din toată inima ta și cu toată puterea și cu toată ființa ta, Dumnezeu nu are cum să nu îți asculte rugăciunile. O dorință venită din inimă, din adâncul sufletului tău, ajunge la Dumnezeu, nu are cum altfel”, a povestit Cati Simionescu, la Antena 1.

foto: Instagram

3. Cati Simionescu și Adi Minune sunt împreună de mai bine de 30 de ani

Cati Simionescu și Adi Minune s-au căsătorit în anul 2004, dar se cunosc încă de pe vremea când Adrian Minune avea doar 13 ani. Cei doi au împreună trei copii. Deși manelistul a înșelat-o în repetate rânduri, Cati Simionescu mărturisea că ar face orice pentru el și familia lor.

„Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pună pe toate la loc. Adrian este pretenţios. Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face eu sunt inima şi sufletul lui.

Dacă ştii ceea ce îţi doreşti de la viaţă şi înţelegi care e punctul acela luminos din viaţa ta, trebuie să lupţi. Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”, declara Cati Simionescu, soția lui Adrian Minune, în urmă cu doar câteva luni.