Afacerile lui Kylie Jenner continuă  chiar și în condițiile în care mogulul de  frumusețe,  se presupune că a fost dată în judecată potrivit informațiilor publicate de TMZ.

Reclamă

Kylie Jenner a fost dată în judecată

Din câte se parte compania Seed Beauty nu este deloc încântată de noua afacere încheiată de Jenner. Mai ales că brandul de frumusețe al vedetei a colaborat  cu Seed Beauty încă din 2016.  După ce au ajuns la un acord prin care compania o  ajuta pe Kylie  să-și producă linia de produse. Cu toate acestea, Seed Beauty nu este mulțumit de acordul recent  al lui Kylie cu conglomeratul de frumusețe, Coty. Conform TMZ, Seed consideră că acordul  îi va permite concurentului Coty să învețe  toate  secretele și trucurile companiei.

În documentele obținute de TMZ, Seed susține că au furnizat rețeta lor valoroasă pentru succesul machiajului lui Kylie. Despre care au afirmat că au ajutat-o ​​să-și atingă statutul de miliardar într-o perioadă scurtă de timp.

Reclamă

Kylie a semnat recent o tranzacție incredibil de profitabilă. Pentru acest acord Coty  care nu a obținut pachetul majoritar din companie, a plătit 600 de milioane de dolari.  În timp ce Seed Beauty susțin că vedeta nu a reușit să facă suficient pentru ai convinge pe reprezentanții companiei că secretele lor comerciale nu vor fi predate conglomeratului Coty.

Acum, Seed cere unui judecător să-i blocheze pe Kylie și Coty să-și folosească secretele comerciale. Toate acestea apar după ce s-a dezvăluit, că recent Kim a acceptat să vândă un pachet de 20% din marca ei KKW Beauty către Coty.

Acordul de 200 de milioane de dolari, care se va încheia la sfârșitul acestui an, va duce brandul la 1 miliard de dolari potrivit BBC. Coty va avea „responsabilitatea generală” pentru dezvoltarea de produse pentru piele, păr și unghii pentru KKW Beauty.

Seed nu sunt prea fericiți nici de această afacere. Potrivit TMZ  aceștia  au depus acte pentru a împiedica compania KKW Beauty să dezvăluie  secretele lor comerciale pentru Coty.