Cleopatra Stratan și Edward Sanda au scandalizat întregul internet odată cu participarea lor la „America Express”.

Cei doi nu au fost niciodată atât de transparenți cu relația lor până acum, iar faptul că s-au expus fără măști pe „Drumul Soarelui” i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. În special, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a uimit pe toată lumea atunci când la majoratul său i-a spus „da” lui Edward Sanda. Despre artist, lumea nu știa prea multe, dar se pare că toți s-au convins acum ce soț are Cleopatra. Ginerele lui Pavel Stratan a uimit o țară întreagă și a atras multe antipatii și critici, inclusiv din partea foștilor câștigători, Bordea și Cortea.

Aproape că nu a existat probă grea în care Edward să nu o bage la înaintare pe Cleopatra. Uneori, se vedea că artista își dorește să facă mai mult și să ajungă pe primele locuri, dar, din păcate, soțul ei nu a rezonat deloc cu ea.

Probleme-n paradis?! Cum a fost surprinsă Cleopatra Stratan zilele acestea, în Capitală
social media

Cleopatra și Edward, un cuplu controversat în online

De departe, episodul care i-a uimit cel mai mult pe cei de acasă a fost acela în care artiștii au fost urmăriți și amenințați cu pistolul. Reportera lor, Adriana a fost cea care a avut pistolul la tâmplă, iar Edward a fost primul care a intrat în mașină, trăgând-o după el și pe Cleopatra.

Asta i-a făcut pe cei de acasă să răbufnească și să o îndemne constant pe Cleopatra să renunțe la Edward până nu este prea târziu. Zilele acestea, artista a declarat că experiența „America Express” i-a unit mai mult ca niciodată și că s-a convins că are cel mai bun și frumos soț din lume.

Însă, se pare că realitatea este cu totul și cu totul alta, cel puțin, așa au dat de înțeles cele mai recente apariții ale sale din Capitală. Dacă de obicei mergea peste tot cu soțul ei și erau de nedespărțit, acum, aceasta a ales să meargă singură la mall.