Will Smith a fost anunțat că nu mai poate participa la următoarele ediții a Premiilor Oscar.

Gestul făcut de Will Smith la Gala Premiilor Oscar a șocat pe toată lumea. Reprezentanții au luat măsuri cu privire la participarea actorului la următoarele ediții și va avea mult de suferit. 

Will Smith și-a dorit să-și protejeze soția după ce Chris Rock a făcut o glumă deplasată despre boala Jadei. Actorul a urcat pe scenă și i-a dat o palmă acestuia, care, a rămas în istorie. Pentru gestul făcut, lui Will Smith i s-au interzis mai multe beneficii.

Reprezentanții Academiei Americane a Artelor și Științelor Filmului, care se ocupă cu organizarea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar s-au întrunit pentru a discuta de situația creată de Will Smith. Aceștia au anunțat că se vor lua măsuri disciplinare fiindcă un astfel de gest nu este tolerat. Au menționat că actorul nu va mai participa la niciun eveniment organizat de aceștia timp de zece ani.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei.”, se arată comunicatul Academiei.

Evaluarea incidentului trebuia să aibă loc în 18 aprilie, dar demersurile au fost grăbite fiindcă actorul și-a dat demisia din „Academia Oscarurilor.” O altă metodă de disciplinare pentru Will Smith putea fi și retragerea premiului Oscar pe care abia îl câștigase pentru „cel mai bun actor” în rolul din „Regele Richard,” dar nu s-au folosit de aceasta.

Social Media

Colaborările cu Will Smith puse pe pauză

Pe lângă decizia Academiei, Will Smith mai are de suferit pentru gestul său neașteptat. Două studiouri de filme au pus pe pauza proiectele care urmau să se deruleze împreună cu Will Smith. Când va reveni totul la normal pentru cariera actorului, nu se cunoaște exact.

Actorul a luat la cunoștință informările din partea Academiei Americane a Artelor și Științelor Filmului și nu a avut ce face, în afară de a se conforma. La scurt timp după incident, el și-a cerut scuze în mod public.

Accept şi respect decizia Academiei”, a spus actorul într-o declarație de presă.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.