Nici faima nu te privează de probleme! Cristiano Rolando este implicat într-un subiect controversat și delicat, toate acestea din cauza bodyguarzilor săi, care ar practica ilegal meseria.

Cristian Ronaldo se poate declara împlinit, are celebritate, bani și o familie frumoasă. Cu toate astea, are și parte de probleme. Cum Ronaldo nu a apărut la ceremonia de decernare a premiului pentru Lionel Messi, au apărut diferite speculații în presă. Totodată, a acuzat redactorul de la France Footbal că a mințit în legătură cu marea lui ambiție.

Redactorul Pascal Ferre consideră că ambiția cea mai mare a fotbalistului portughez este să câștige un Balon de Aur în plus față de adversarul său, Lionel Messi.

Ronaldo are o singură ambiție, aceea de a se retrage cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Știu asta pentru că mi-a spus-o!”, a declarat Pascal Ferre pentru New York Times.

Fotbalistul neagă afirmațiile acestea și îl acuză de inventarea unui motiv fals privind carantina în Paris. În acest fel, Ronaldo nu a putut participa la gala de decernare a Balonului de Aur din capitala franceză.

Probleme cu bodyguarzii

Pe langă problemele cu trofeele, starul de la United a întâmpinat probleme și cu bodyguarzii săi. Când era la Real Madrid, avea ca bodyguard un fost membru al trupelor speciale de parașutiști. Ulterior, în prima perioadă la United, a avut alături un fost luptător de MMA.

Următoarea perioadă de la Manchester, fotbalistul a apelat la serviciile a doi frați, Sergio și Jorge Ramalheiro. Ei au făcut parte din forțele speciale portugheze. În prezent, cei doi lucrează în PSP, unitate de elită în cadrul serviciilor secrete.

Cei doi frați au fost văzuți alături de starul portughez în aeroportul din Manchester. Publicația „The Sun” a scris că aceștia au luat concediu fără plată pentru a se ocupa de afaceri și de a-l păzi pe fotbalist. Frații Ramalheiro sunt investigați pentru că ar practica servicii de pază și de protecție neavând o licență legală.

Facebook

Ce poate păți fotbalistul

Inclusiv fotbalistul ar putea fi anchetat dacă se va afla că cei doi frați au fost angajați fără a avea autorizație în acest sens, chiar dacă cei doi își faceau treaba foarte bine.  Ronaldo se preocupă de securitatea lui și a familiei foarte intens, după ce în orașul în care trăiesc au apărut mai multe găști de infractori.

„Sergio și Jorge se îmbracă elegant, arată foarte bine. Ei se pot amesteca ușor în mulțime, dar au reacții extrem de rapide la momentul potrivit”, a fost descrierea celor doi frați.