Relu Ștefan și Doina Pastramă au fost reținuți de oamenii legii

Problemele pare că se țin lanț de familia Pastramă. Imediat după scandalul legat de divorțul dintre Florin și Brigitte, alți nori negrii s-au abătut. Frații lui Florin Pastramă, Relu și Doina au fost reținuți de către autorități. Cei doi, alături de mai multe persoane, sunt acuzați de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals. Ce se va întâmpla cu aceștia?

Frații lui Florin Pastramă pare că au probleme mari. Ieri, 11 iulie, mascații au făcut mai multe percheziții în București, Ilfov și Maramureș. În urma perchezițiilor au fost reținute mai multe persoane printre care și Relu Ștefan și Doina Pastramă. Cei doi au fost reținuți în cadrul unui dosar de înșelăciune, falsificare de instrumente de autentificare străine și uz de fals.

Mai exact, frații Pastramă sunt bănuiți că fac parte dintr-o grupare ce acționează din anul 2020. De atunci ar fi început să acceseze credite de la bănci din Germania, cu care au cumpărat autoturisme pe care le-au vândut în România. Mai mult, aceștia foloseau documente falsificate și nu au mai achitat niciodată creditele făcute. Din primele informații paguba creată ar fi de un milion și jumătate de lei.

Probleme mari în familia Pastramă! Frații lui Florin au fost reținuți de către autorități. De ce sunt acuzați cei doi
Instagram

Ce se va întâmpla cu frații Pastramă?

În urma perchezițiilor ce au avut loc ieri, au fost reținute cinci persoane, printre care se numără și Relu Ștefan, dar și Doina Pastramă. Cei doi au rămas în custodia oamenilor legii pentru 24 de ore. Aceștia vor fi duși astăzi  în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 2. În cazul celor doi cel mai probabil procurorii vor cere arestarea preventivă.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziționat sau ar fi facilitat achiziționarea a 8 autoturisme, accesând credite la instituții financiare din Germania. Ulterior, ar fi înmatriculat și vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obținute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate înscrisuri, 2 ștampile ale unor societăți comerciale, 5 telefoane mobile, 2 memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și 2 autoturisme. 6 persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.”, se arată îm comunicatul Poliției.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.