Fiica Simonei Gherghe a ajuns pe mâna medicilor în vacanța din Grecia.

Simona Gherghe și familia sa au plecat într-o frumoasă vacanță în Grecia, dar nu totul a fost așa cum s-au așteptat. Prezentatoarea a avut de tras prin spitale fiindcă Ana s-a îmbolnăvit. 

Prezentatoarea de la concursul matrimonial „Mireasa” a plecat în vacanță departe de țară. Aceasta a ales ca destinație Grecia, mai ales că are liber de la proiectele sale până la toamnă.

Simona Gherghe nu a avut parte de o vacanță liniștită, deoarece a avut de mers prin spitale. Fiica sa, Ana a făcut febră mai bine de o zi și avea nevoie de un control. Mai multe analize au arătat că cea mică suferă de amigdalită acută, pentru care urmează un tratament.

După ce au rezolvat totul cu fetița, membri familiei se bucură în continuare de plajele cu nisip fin și marea turcoaz. Simona Gherghe a postat o fotografie cu soțul și copiii în timp ce stau îmbrățișați. Tot ce a fost mai greu a trecut și acum este vremea distracției. Ana și fratele ei nu mai ies din apă, la fel ca toți copiii, iar părinți au grijă de ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

„E așa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu așa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră. Suntem in Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luam de la capăt. E așa simplu, uneori…♥️”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.