Podcast-ul prezentat de Andra Măruță, în care o are ca invitată pe Delia, a fost unul dintre cele mai așteptate videoclipuri din ultima vreme. Clipul a intrat rapid în Trending, făcând peste 400 de mii de vizualizări în doar câteva ore de la urcarea lui pe YouTube.  S-ar spune că Andra și Cătălin Măruță formează cuplul perfect și greu ne-ar veni a crede că între cei doi există probleme. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa și, ca în orice cuplu, există anumite probleme de cuplu care le creează dificultăți unoeri. Despre acest subiect cel puțin interesant, dar și despre multe altele, Andra și Delia au discutat ca între prietene.

Bineînțeles, cei doi parteneri de viață ai celor două artiste au fost prezenți la discuție, comentând de pe margine din când în când.

„Nu sunt o persoană geloasă”

În cadrul discuției lor, nu doar Delia a fost cea care și-a deschis inima în fața colegei sale de breaslă, ci și Andra a vorbit sincer despre mai multe aspecte importante din viața sa, inclusiv despre cei doi copii ai ei, dar și despre partenerul său de viață, Cătălin Măruță. Încă din prima clipă în care s-au cunoscut, ea a simțit că prezentatorul este bărbatul alături de care vrea să trăiască pentru toată viața și că el va fi tatăl copiilor ei.

Se pare, totuși, că relația lor nu este una perfectă mereu, ci au diferite probleme pe care într-un fel sau altul reușesc să le depășească. Frumoasa vedetă le-a mărturisit tuturor că telefonul este cel mai mare dușman în relația lor, pentru că soțul ei petrece foarte mult timp pe acesta și nu are ce să îi facă. Este vorba de mai mult de nouă ore pe care Cătălin Măruță le pierde pe zi stând pe telefon și nu cu familia lui, motiv pentru care artista se enervează la culme.

Problema care afectează relația dintre Andra și Cătălin Măruță: “Înțeleg, e meseria lui, dar…”

 

„Dușmanul meu, în relația mea cu Cătălin, este telefonul lui. Mie mi se pare că nu mai ajung la Cătălin din cauza telefonului. Înțeleg, e meseria lui, dar… dacă e să-i reproșez ceva, este legat de telefonul ăsta.  Nu sunt o persoană geloasă, nu sunt o persoană care să reproșeze chestii, n-am fost niciodată, dar dacă stă în casă [pe telefon]… (…) Dacă el e tot timpul pe telefon, pierde niște lucruri. Îi zic: «Nu mai sta! Ok, rezolvă, dar…» (…) Vreau să fie al meu fără telefon. Mi se pare în același timp nedrept să-i reproșez asta, dar…”, a povestit  Andra în podcast-ul său.