Craig Hamilton-Parker, celebrul medium britanic și soția sa, Jane, au făcut o predicție despre viitorul căsătoriei dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Aceștia au adăugat și detalii intrigante despre ce se va întâmpla cu cei doi și cum vor fi afectați copiii lor.

Craig Hamilton-Parker, în vârstă de 69 de ani, a devenit cunoscut ca un medium de renume internațional, fiind adesea comparat cu Nostradamus. Popularitatea sa a crescut datorită acurateței predicțiilor sale, incluzând ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și alegerea lui Donald Trump drept președinte al Statelor Unite ale Americii.

Craig este și un autor prolific în domeniul spiritualității. Împreună cu soția sa, Jane, au realizat un filmuleț în care au detaliat o profeție cu privire la posibilul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Previziunea controversată despre viitorul cuplului regal

În ultima perioadă, au apărut tot mai multe zvonuri despre o eventuală despărțire între Prințul Harry și Meghan Markle. Craig și Jane Hamilton-Parker au intervenit pentru a confirma aceste zvonuri, afirmând că divorțul va avea loc, deși nu în anul următor. „Am spus că în cele din urmă credem că probabil va divorța… nu în 2024”, a declarat Craig într-un episod pe Youtube. Aceasta a dus la un val de speculații și discuții aprinse în rândul fanilor cuplului regal.

Prinuț Harry și Meghan Markle vor divorța! „Noul Nostradamus” a făcut o profeție uluitoare despre cuplul regal

Craig Hamilton-Parker a oferit și detalii despre cum va arăta viitorul pentru Meghan Markle și Prințul Harry după divorț. El a afirmat că Meghan va cădea în obscuritate și că visul său de a deveni politician sau o vedetă de talk-show în stilul lui Oprah se va estompa. În plus, mediumul a dezvăluit că Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie și va reconcilia cu Regele Charles și Prințul William. Aceste previziuni au stârnit încă și mai mult interesul fanilor și au creat controverse în mediul online.

Destinul copiilor după divorț

Unul dintre cei care urmăreau transmisiunea live a întrebat ce se va întâmpla cu copiii celor doi în cazul unui divorț. Craig și Jane au explicat că copiii vor rămâne parte din viața lui Charles și că Meghan nu va fi în măsură să îi împiedice pe Harry și pe Regele Charles să aibă contact cu aceștia.

Astfel, se pare că Harry va ieși învingător în această bătălie a custodiei. Craig a subliniat faptul că, deși au existat multe zvonuri despre despărțire, Prințul Harry și Meghan Markle nu au vorbit niciodată despre acest subiect și au continuat să se prezinte ca un cuplu fericit.