Reclamă
Reclamă

În ziua în care a împlinit 42 de ani, prințul William și-a oferit un cadou special: un concert Taylor Swift. Evenimentul s-a încheiat cu un selfie în care apare cântăreața alături de prințul William, George și Charlotte. Poza postată pe Instagram de Taylor Swift a strâns aproape 6 milioane de aprecieri. Puțini știu însă că prințul de Wales a și împărțit scena cu megastarul cu mult timp în urmă.

Taylor Swift a susținut primul dintre cele opt concerte în Londra, iar prințul de Wales a fost în tribune împreună cu George și Charlotte.

Selfie-ul a fost postat pe Instagram de celebra cântăreață Taylor Swift. La rândul său, prințul de Wales a postat o altă perspectivă a momentului. Acesta i-a mulțumit superstarului pentru un ‘concert grozav.’

Reclamă

‘La mulți ani, M8’, a scris Swift pe Instagram. ‘Spectacolele din Londra au un început splendid’, a adăugat artista. În fotografie apare și iubitul megastarului, starul NFL Travis Kelce.

Prințul William a împărțit scena cu Taylor Swift și Jon Bon Jovi pentru o interpretare a piesei ‘Livin’ On A Prayer’ în cadrul unui eveniment caritabil organizat la Palatul Kensington în 2013.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro