Prințul Harry și Meghan Markle fac parte din familia regală britanică și sunt cunoscuți pretutindeni pentru naturalețea comportamentului lor și pentru felul lor de a fi.

De curând, cei doi au luat parte la a cincea aniversare a unui eveniment sportiv, fondat de către prinț, numit Invictus Games, eveniment la care Harry a fost surprins făcând un gest neașteptat. Cei prezenți au rămas uimiți să vadă că prințul Harry a închis singur ușa de la mașină, având în vedere că sunt persoane angajate la Casa Regală responsabile cu acest lucru. Fanii lor au considerat că este un gest normal și că prințului îi place să se poarte cât mai natural, pentru că el nu așteaptă să fie întotdeauna lângă el o persoană care să se ocupe de acest lucru.

Este renumit faptul că cei doi se află în categoria cuplurilor regale care sunt mereu în centrul unor controverse, dintr-un motiv sau altul.

Prințul Harry este extrem de devotat protejării naturii înconjurătoare și este mereu preocupat ca activitățile desfășurate de el chiar și în timpul liber, cum ar fi zborul cu avionul, să nu polueze prea mult. El consideră ca trebuie sa avem mare grija de mediul înconjurător și să ne asigurăm că putem respira un aer pur și curat.